بررسی و ارزیابی خصوصیات مهندسی سیستم اهمیک طی فرایند پختن قارچ دکمه ای

مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

دوره 23، شماره 83 ، آذر 1401، ، صفحه 87-102

https://doi.org/10.22092/amsr.2023.361338.1440

چکیده
  در این تحقیق از یک دستگاه حرارت­دهی اهمیک برای ارزیابی  عملکرد سامانۀ اهمیک در سه گرادیان ولتاژ (5/7، 25/9 و 5/11 ولت در سانتی‌متر)، سه نوع الکترود (استیل، برنجی و آلومینیمی) و سه غلظت محلول اهمیک متشکل از 20 میلی‌لیتر آب و سه مقدار نمک (1، 2 و 3 گرم) برای پختن قارچ استفاده شد. در این فرایند جریان ورودی، ضریب هدایت الکتریکی و ضریب عملکرد سامانه ...  بیشتر